THEATERSEIZOEN 2022 - 2023

Om u een idee te geven wat u in het komende seizoen kunt verwachten halen wij het doek alvast voor u op.


Binnenkort meer.

Voorjaarsconcert
Zaterdag 1 april 2023
Britta Maria zingt “Aznavour”
Zondag 16 april 2023
Nooit Meer Eenzaam
Zaterdag 22 april 2023

Brothers of Mercy
Zaterdag 13 mei 2023 

 

 

 

Omdat leuk uitgaan, ook dichtbij kan……….
Wij komen nu met ons derde theaterprogramma en constateren dat er een toenemende belangstelling is voor onze avonden. Dit jaar een nog groter aanbod en daardoor hopen wij nog meer mensen te bereiken die straks zullen zeggen “Leuk uitgaan, dat kan ook in Montfoort”Cultureel Montfoort heeft ten doel:
Individuen en groepen op sociaal cultureel gebied samen te brengen, te stimuleren en deze van zich te laten horen ten behoeve van de Montfoortse leefgemeenschap.• het organiseren van activiteiten in Montfoort• het bevorderen en/of initiëren en/of zelf uitvoeren van culturele activiteiten

• het stimuleren van muziek en cultuur in zijn algemeenheid

• het bieden van een podium aan artiesten voor het geven van
voorstellingen/try-out

Een voorbeeld van samenwerking was het afgelopen seizoen de eenakters door de plaatselijke toneelverenigingen en het projectkoor. Dit seizoen is dat weer de Uitmarkt, Korenfestival en wederom het opstarten van een projectkoor in samenwerking met de Stichting Vrienden van Johannes de Doper.

Woordje van Cultureel Montfoort
Gezellig naar een voorstelling, dicht bij huis!

Dit was de laatste zin uit het vorige programmaboekje van Cultureel Montfoort. Inmiddels zijn we ruim twee jaar verder en gaan we het nieuwe seizoen weer beginnen met dezelfde slogan. Hopelijk kunnen we komend theaterjaar de deuren wagenwijd open blijven houden voor alle voorstellingen en weet iedereen de weg naar een gezellig avondje uit, dichtbij weer terug te vinden. 

Op de foto van Cultureel Montfoort ontbreken drie bestuursleden.Na zeven jaar pionieren heeft Ad van der Wind, met pijn in zijn culturele hart, in januari afscheid genomen als voorzitter en bestuurslid. Ook Bets van Dijk, secretaris en onze culturele duizendpoot, is na het verschijnen van de presentatie-brochure na zeven jaar als bestuurslid gestopt. Gelukkig blijven zij allebei achter de schermen nog actief voor Cultureel Montfoort en zal het achtkoppige bestuur hier hopelijk nog veel plezier aan beleven. Marcel Peters is gestopt als penningmeester, maar zal gelukkig komend theaterseizoen nog wel in zijn St. Joseph actief zijn.

De programmagroep is er in geslaagd om voor komend seizoen maar liefst 18 voorstellingen te boeken in ons culturele hart van Montfoort: Zalencentrum Sint Joseph en de R.K. kerk.Onze vaste items als Cabaretpoel, het Passieconcert en een Kindervoorstelling zitten er natuurlijk ook weer bij. Op Verhaal springt er voor u misschien wel boven uit. Gelijktijdig genieten van het Dickensverhaal, met muziek en een drie-gangendiner. Hiervoor geldt ook: gezellig naar een voorstelling, dichtbij huis en heerlijk dineren met dank aan het Oude Stadhuis en het St. Joseph.

De techniekgroep heeft het dit jaar mooi voor elkaar gekregen om de naar Montfoort komende artiesten op het podium te laten stralen met bijzondere lichteffecten. We gaan gedurende het aankomende seizoen nadenken over een nieuw, breed programma voor seizoen 2023 – 2024.
Wat zouden jullie ook nog willen zien of horen in Montfoort?
Waar zou je direct kaartjes voor reserveren, omdat je er zeker bij wilt zijn?
Laat het één van de bestuursleden weten of mail het ons via info@cultureelmontfoort.nl.

Maar vooral voor nu:
Maak er een mooi, cultureel verrijkend seizoen in Montfoort van. Geniet met volle teugen van ons brede aanbod. Er is voor elk wat wils. Zodat u tegen iedereen kunt zeggen: we zijn gezellig naar een voorstelling geweest, dichtbij huis. Een volgende keer gaan we zeker weer! 

Met culturele groet en een welgemeend “Tot ziens in de Soos”:

 José Breedveld: programma
Annemarie Spruit: programma
Cees Westveer: techniek
Frans Streng: techniek en sponsoring
Wim Visser: Public Relations
Cor Verkleij: penningmeester
Tineke Overkamp: secretaris en Public Relations
Frans van Vliet: voorzitter